Eskilstuna Boxningsklubb
The noble art of self-defence

Diplomboxning

Intagning gör vi löpande under året så att de som är intresserade och nyfikna på att börja tävla inom diplomboxning, alltid kan komma ner och känna sig för om detta är rätt inriktning för sin boxning.

Diplommatcher avgörs på poäng. Bara lätta slag är tillåtna, slår någon för hårt bryts matchen. Poängen beräknas efter hur duktig boxaren är, hur tekniskt bra slagen och fotarbetet är och hur bra man lyckas att gardera och skydda sig.

Träningarna för diplomboxare inriktar sig därför främst på att finslipa det som är kärnan hos varje duktig boxar dvs. tekniken. Träningen innehåller till stor del teknikträning och sparring, men också en konditionsdel.

Vår filosofi är att utveckling kommer av erfarenhet, och att skratta och ha en trevlig gemenskap under boxningspassen. Vi arbetar alltid med gruppens sammanhållning och klubbkänslan står i fokus. Det ska aldrig vara så att någon känner att man hamnar utanför gemenskapen i klubben.

Träningstider:

Mån 17:00-18:30, Tis 17:00-19:00, Tors 17:00-19:00

Tränare:

[show-team category=’tranare-diplom-matchboxning’ layout=’grid’ style=’img-square,img-grayscale-shadow,text-left,img-above,3-columns’ display=’photo,position,social,email,name’ img=’225, 210′]

Följ oss på …
» Facebook

PRIS PER TERMIN:

  8 - 13 år400 kr
14 - 17 år600 kr
18 - +  år800 kr